achtergrond-proza.jpg

We kopen en verkopen paarden

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een paard. Wij willen je graag helpen in het maken van de juiste keuzes hierin. We zullen inventariseren welke doelen je belangrijk vindt. Zo zoekt de één een paard voor recreatieve doeleinden zoals het rijden in het bos en wenst de ander een springpaard om uit te brengen op een wedstrijd. Zo past bij de één een jong paard dat wellicht nog niet veel heeft geleerd en zoekt de ander juist een paard van wie hij of zij iets kan leren.  Wij helpen je graag met het vinden van je maatje voor de lange termijn. We zullen je, indien gewenst, na de aankoop begeleiden, zodat jullie samen een combinatie kunnen worden. 

Daarnaast bemiddelen wij bij de verkoop van een paard. Indien nodig zullen we je paard voor een bepaalde periode trainen, zodat de potentiële koper zo kan opstappen en wegrijden. Door ons netwerk kennen we wellicht de nieuwe eigenaar van je paard al. Zoniet, dan zullen we je paard dusdanig onder de aandacht brengen dat de koper snel gevonden zal zijn. 

Vind je het na bovenstaande allemaal nog steeds eng?

Schakel dan een professional in. Wij helpen je graag!

Neem direct contact op

verkoop

Momenteel te koop

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

logo erkend leerbedrijf